AANBIEDING

AANBIEDING
Van €39,00 nu €17,00
Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 28 januari 2011

Hoe word een golfer nou een betere golfer?

Golfen is een verschrikkelijk leuke buiten activiteit. Je haalt je GVB en men gaat vol trots de baan op.
Maar dan begint het pas.
Een dagje golfen ziet er bij de meeste mensen er zo uit.
Er is een flight besproken maar daarvoor moet nog even   "warm " gedraaid worden op de driving range. Daar staat men gelijk met een iron 7 te slaan en het liefst zo ver mogelijk. Niet 1 maar vaak 2 emmers en dan met verschillende clubs. Van de 40 ballen zijn er misschien 5 die mooi recht uitgaan en we denken "Zo dat gaat goed" terwijl de meeste ballen alle kanten opvliegen.


Er word op het horloge gekeken "nog 15 minuten voor we starten dus we kunnen nog even putten". Daarna de baan op en dan gaat het toch slecht. Putten gaat voor geen meter en we halen na lange na niet de afstand die men denkt te  hebben gehaald op de driving range. Af en toe wat smokkelen  op de baan en we hebben het gevoel toch wel aardig gespeeld te hebben aan het einde van de golfdag. Die ene mooie chip of put die was toch wel zo mooi?. Maar dat over misschien wel 120 slagen 1 of 2 mooie slagen?Lessen denken we niet meer nodig te hebben."Ik heb toch mijn GVB" Alle excuses hebben we al verzonnen maar in het voorjaar gaan we er tegen aan is het voornemen.
Het is winter maar we kunnen niet golfen dus dat wordt pas in maart of april en dan begint het weer van vooraf aan en men wordt heel langzaam  beter.
Zo golfen er een hoop golfers onder ons. Vast wel herkenbaar.
Maar golfers van Nederland. Golfen moet je leren en oefenen, veel oefenen. een rondje lopen is hartstikke leuk maar neem de tijd om te trainen zoals bij elke sport.
Dit kan het hele jaar door. In de avond kan je een uurtje trainen zelfs als het donker is. Als er sneeuw ligt of het regent  kan je oefenen. Maar de kou dan? Daar is een oplossing voor.
INDOOR GOLFCENTRA zijn de beste trainings faciliteiten die er zijn. Je kan er droog trainen onder de ideale omstandigheden. Het is de ideale omstandigheid om bij een indoorgolfcentrum te trainen. Dat hoeft niet alleen op een simulator maar gewoon op de driving range die ze hebben liggen of een perfecte oefen green om te putten. Die greens zijn de ideale greens. Geen hobbels geen gaten etc. etc. Ik heb het al eens eerder geschreven dat er in het buitenland veel getraind wordt bij indoor centra. Ook door de mannen en vrouwen van de Tour wordt veel binnen getraind met name op het korte werk.
U als golfer zal merken dat je door trainen geen 1 of 2 mooi slagen gaat slaan op uw flight maar meerdere en u wordt een betere golfer. Trainen is beter spelen.
De slogan van de vereniging van Indoorgolf centra IGA is. BINNEN TRAINEN IS BUITEN BETER SPELEN.






Trek u stoute golfschoenen aan en ga naar een indoorgolfcentra ergens in Nederland en train. U heeft er echt profijt van.
Google maar eens of er een centrum bij u in de buurt is en kijk eens hoeveel centra er in het buitenland zijn. Voor een centrum in de buurt kunt kijken op de site van de IGA. KLIK HIER



1 reacties:

Anoniem zei

Een goed en duidelijk bericht waar de meeste golfers zich wel in kunnen herkennen.

ruud

Zoeken in deze blog

twitterbutton.nl