AANBIEDING

AANBIEDING
Van €39,00 nu €17,00
Mogelijk gemaakt door Blogger.
donderdag 9 september 2010

MOET DE RYDERCUP NAAR NEDERLAND?

MOET DE RYDERCUP NAAR NEDERLAND?

Natuurlijk wel. hoor ik u denken. Een prachtig toernooi met de unieke kans om Nederland als golfland in de picture te zetten. Maar is dat ook zo? Zijn er al nederlanders die geselecteerd zijn en die ervaring met dat toernooi hebben? NEE !!
Mijn mening is dat als je een toernooi organiseert moeten er  minimaal een aantal , 1 of 2 spelers, mee hebben gedaan met dit geweldige toernooi. Een KLM OPEN is natuurlijk het toernooi van het jaar in Nederland, maar zelfs daar kunnen wij nederlanders nog niet domineren. 


Wil men in Nederland nog meer golfers op de baan?  Dat is een beetje het doel van de RYDERSCUP buiten de enorme sponsoring en de enorme kosten die het met zich mee brengt. Voor de grote groep golfers zegt zo'n toernooi helemaal niets. Laat staan of het gros van de golfers met een compitite mee doet. Hooguit een eigen wedstrijd, maar de meeste golfers spelen het voor de fun. Die zitten niet op een hoop gebobo te wachten op een toernooi. Het lijkt mij geweldig om Woods en consorten te zien spelen. Laten we eerst in Nederland er voor zorgen dat golf niet meer de zogenaamde ellite sport is maar voor iedereen. Zodra dat geaccepteerd is door die ellite dan is Nederland rijp voor de Rydercup. Dan staan er ook in ene een grote groep talenten klaar en wordt het echt een compititie sport zoals tennis en voetbal etc.. Tennis was vroeger toch een sport voor de elitte? Dat is gelukkig ook niet meer. Door deze ontwikkeling is daar een pragtige compitite en doet nederland een beetje mee met het ABN AMRO toernooi waar de toppers toch langs komen!
Nederland is op de goede weg. Het wordt allemaal wat laag drempeliger. Meer Open Banen en lager instap pijzen zie je nu . ( dat laatste heeft eigenlijk als oorzaak dat men meer leden nodig heeft omdat het niet kosten dekkend is). Innitiativen zolas INDOOR GOLF waar iedereen terecht kan en waar ook in de winter perfect getraind kan worden. Het duurt zeker nog een jaar of 10 voordat dit allemaal echt soepel loopt en dat de bobo's het oude golfdenkbeeld naast zich hebben gelegd.

ANONIEMPJE
(Blogmaster kreeg dit artikel over de mail. Reageer maar)

0 reacties:

Zoeken in deze blog

twitterbutton.nl