AANBIEDING

AANBIEDING
Van €39,00 nu €17,00
Mogelijk gemaakt door Blogger.
zaterdag 18 december 2010

Eerste Indoor golf wedstrijden al in 1926

Stukje geschiedenis over Indoorgolf.
Eerste indoor golf wedtrijd 1926 in Chigago

De discussie "Heeft Indoor golf wel iets met golf te maken?" blijft actueel. Er zijn steeds meer mensen die indoor golf ontdekken om daar te trainen en het golfspel goed onder de knie te krijgen. De eerste indoorgolfcentra ontstonden zo rond 1890. Waar je met  met je eigen clubs binnen kon trainen en dat de hele winter door . Kijk maar in Amerika waar bij een hele hoop buiten banen ook een indoor trainingscentrum is gevestigd. Dichter bij huis in Duitsland zie je dit ook. Nederland is goed op weg. De NGF neemt Indoor golfcentra steeds serieuzer. Men ziet nu ook dat indoor golf niet alleen maar op een simulator wordt gespeeld maar dat de serieuze centra perfecte oefen faciliteiten hebben zoals een drivingrange en goede putting greens.



Kan je ook wedstrijden spelen in een indoor golfcentrum?
In 2010 vonden er al de Indoor matchplay en strokeplay plaats. Bij IndoorGolf & PartyCentrum Heerhugowaard houden ze elke maand een maandbeker wedstrijd wat zeer goed bezocht wordt. Kijk maar eens op de website www.indoorgolfcentrum.nl.
Nu vond ik een artikel over een indoorgolf wedstrijd uit 1926. "Senn High's 1926 Indoor Golf Team Champions". Het gaat hier niet om een midgetgolf wedstrijd maar om serieus golf! Klik HIER voor het artikel.

Succes met trainen.





0 reacties:

Zoeken in deze blog

twitterbutton.nl